Τον Νίκο Χατζηστεφάνου τον γνωρίσαμε από το 2011, μέσα απο την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του δίσκου με τίτλο «Παράξενο Παιδί». 14 συνθέσεις σε στίχους και μουσική δική του, που κινούνταν και κινούνται στο ύφος της pop – rock μουσικής, με αρκετά heavy και hard στοιχεία, ακουστικά μέρη, και μπαλάντες. 
Από το τότε στο σήμερα, ο ίδιος έχει υπάρξει μέλος σε νεανικά συγκροτήματα των “Άνευ Πόρων”, έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις όπως με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη, τη Τζοάννα Ντρίγκου, την Ειρήνη Τσιλιγιάννη κ.α., ενώ έχει δει τραγούδια του να κερδίζουν διαγωνισμούς, όπως το 2011 που κέρδισε το διαγωνισμό Big Buzz του Musicwave με το τραγούδι  «Φεύγεις», ή το «Μια Νύχτα» το οποίο εντάχθηκε στο Top 20 του Ατλαντίς FM και παρέμεινε για 11 εβδομάδες.
Ο Νίκος Χατζηστεφάνου δηλώνει παρών στην πρόσκληση της Ιούς Πετράκη και του Γιώργου Ντιμπένκου για την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, στις 14:00 με 16:00, για μια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης και κυρίως για τον νέο του δίσκο. 
Οι εκπομπές του Alma Radio εκπέμπουν Live από τον επίσημο ιστότοπο, το Live24.gr και το TuneIn.com